Fastighetsjurist anlitades i Stockholm

Som hyresvärd är det viktigt att se till att hyrorna är beräknade på rätt sätt. Har man inte kunskap i prissättning kan en fastighetsjurist i Stockholm anlitas.

Anders hade en hel del att lära som nybliven ägare till en hyresfastighet och därmed även hyresvärd. Redan vid köpet hade han bestämt sig för att vara en bra hyresvärd som var väl insatt i allt som hade med fastigheten att göra. En av dessa saker var hyrorna och hyressättningen. Något som han definitivt behövde hjälp med.

För att allt skulle gå rätt till bestämde han sig för att kontakta en fastighetsjurist. Denne skulle kunna hjälpa honom med allt inom hyresrätt som exempelvis hyressättning. Efter att ha hört av sig till flera advokatfirmor hittade han en som han genast tyckte om. Personkemin var perfekt vilket var viktigt för honom.

Fastighetsjurist i Stockholm satte priset

Efter att Anders och fastighetsjuristen från Stockholm hade haft ett möte började Anders jobba. Han skulle ta fram den information som juristen ville ha för att kunna beräkna rätt hyror för de olika lägenheterna. Det var en nyttig uppgift som fick Anders att ta till sig mer och lära sig om fastigheten.

Kort tid därpå var det dags att annonsera ut att det fanns lediga lägenheter. Det var pirrigt men han var nöjd med de renoveringar han gjort i huset. Genom att använda sig av fastighetsjuridik hade han tagit fram bra hyror för hyresgästerna. Det skulle även ge inkomst och pengar till framtida investeringar i huset. Att ta hjälp hade definitivt lönat sig.

Publicerat den
Kategoriserat som Juridik